Grace

22 jaar geleden leerde ik via mijn werk als secretaresse bij een groot accountantskantoor een Amerikaanse man kennen. Hij kwam als klant bij een van de dames waar ik destijds voor werkte. Een paar dagen later werd er een grote doos afgeleverd met een dozijn rozen.. Ook vroeg hij mij mee uit. Zo gezegd zo gedaan. Deze man woonde in een huis in Den Haag en op een avond besloot ik spontaan langs te gaan. Toen ik aanbelde deed er een dame open, de man was niet thuis maar ze vroeg me binnen te komen. Deze dame was Grace. Er was ondanks het leeftijdsverschil van 12 jaar een enorme klik. Binnen de korste keren woonde ik bij haar en zetten we samen het nachtleven van Den Haag op zijn kop. Toen zei ging trouwen was ik zeer vereerd dat ik getuige mocht zijn bij haar huwelijk. Later woonde ik op mij zelf en beviel van Sander, ook toen speelde Grace een grote rol in mijn leven, ze ving me op (ik was alleenstaand) en was de eerste die op Sander paste toen ik met mijn nieuwe partner (later mijn man) op stap ging. We verloren elkaar uit het oog, door verhuizingen en veranderen van telefoonnummers. In 2007 vond ik Grace dankzij hyves weer terug. De vreugde was van beide kanten groot. We spraken af en het was alsof er geen jaren tussen hadden gezeten. In 2007,2008 en 2009 had ik weer aardig wat contact met Grace, zij heeft in die tijd een hele belangrijke rol voor mij gespeeld ook in mijn huidige relatie. Dit jaar heb ik Grace voor het laatst gezien toen we uit eten gingen in Zoetermeer. Het was nog steeds het plan om met 2 andere vriendinnen van mij bij elkaar te komen om te gourmetten, maar helaas ik had haar nieuwe nummer niet en haar internet was afgesloten, ach dat komt wel goed denk je dan, spreek haar snel weer en dan spreken we af. Maandagochtend bestel ik sinds lange tijd weer eens foto's, sinds het digitale tijdperk schiet dat er vaak bij in, zo ook een foto van Grace en mij samen.


En dan kijk je s'avonds naar Hart van Nederland, een 54 jarige vrouw is op haar verjaardag doodgeslagen in Zoetermeer, ze laat 3 kinderen achter. Ik wist direct dat het om Grace ging en de politie kon dit beamen.
22 augustus, de sterfdag van mijn man is tevens de sterfdag geworden van iemand die mij ondanks dat ik haar weinig zag enorm dierbaar was.
Op haar pagina staat onder een foto van haar en mij samen (genomen op mijn 40e verjaardag) de tekst, two strong leo's and best friends forever. En zo is het althans het laatste gedeelte... v.w.b. het eerste gedeelte...I am not so strong now girlfriend...


Grace een bijzondere vrouw, jeugdig, lief, sterk en soms zo wijs maar ook soms so naief is er niet meer. Ik zal nooit begrijpen waarom er iemand is die dit haar heeft aangegaan. Het verlies zal groot zijn voor vele mensen en met name haar drie dochters, A, M en M, ik wens hun dan ook alle kracht en sterkte toe!

Reacties

 1. Je leven ging voorbij
  we drogen onze tranen
  wat achterbleef is enkel een cocon
  terwijl de avond valt
  het stiller om ons wordt
  vlieg jij als een vlinder verder naar de zon

  Wat overblijft voor mij
  zijn de herinneringen
  aan wat je hebt gedaan
  aan zoveel lieve dingen
  al vlinderde je weg
  toch blijf je hier bij mij
  want de liefde tussen ons
  gaat nooit, nee nooit voorbij

  Gedicht van Marianne Busser & Ron Schröder

  Heel veel sterkte en liefs, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier word ik even stil van. Wat een verdriet voor haar dochters, jouw en alle mensen die om haar heen stonden. Vreselijk als je op deze wijze iemand verliest. Daar snap je niets van je denkt alleen waarom in hemelsnaam moest dit gebeuren.
  Sterkte ermee, Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow wat een heftig verhaal. ik wens je heel veel sterkte bij dit ernorme verlies. en ook natuurlijk voor al de andere mensen die het nu zonder haar moeten doen
  veel liefs hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik steek een kaarsje aan vanavond, speciaal voor jou, maar zeker ook voor Grace, en haar 3 kinderen....

  Heel veel sterkte ...(cliche ik weet het)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LIeve Madelon,

  Wat een prachtig eerbetoon aan je vriendin. Tsja woorden schieten tekort bij zoveel onbegrijpelijks. Ik wil jou en alle betrokkenen veel sterkte en wijsheid toewensen om met dit verlies om te gaan. Verlies is altijd heel zwaar, daar zijn wij mensen gewoon niet op ingesteld, wij zijn ingesteld op binding, maar onder deze omstandigheden is het allemaal nog eens extra moeilijk. Ik denk aan jullie.
  Lieve groet L.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. sjeemig, wat maak jij mee zeg... En wat een schril contrast tussen je vorige bericht.. zo'n nieuwsbericht raakt me toch al, maar nu helemaal.. sterkte hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve madelon,

  Hier heb ik geen woorden voor... Houd je vriendin altijd in je herinnering en spreek af en toe haar naam uit ... Grace... (latijns Gratia;de bekoorlijke)Zo wordt ze nooit vergeten...

  Sterkte en kracht,
  Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou ja zeg !! wat een verhaal wat een gebeurtenis........zulke vreemde dingen op dezelfde dag als dat je man stierf........ik blijf dat zo bijzonder vinden....toeval? nee ik geloof dat er meer is dan toeval......Jouw man en Grace zijn samen in de hemel en houden van boven alles in de gaten........jouw en haar dochters.....ik wens je heel veel sterkte meis...........ik weet het hoe doe je dat??......dikke knuffel.........als je wil kletsen.......mail even he?? ik ben er voor je !! liefs Ria......

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het verhaal begon zo mooi over een bijzondere vriendschap, wat heerlijk dacht ik nog om zo iemand in je leven te hebben. En wat een vreselijk omslag daarna wat erg voor haar drie dochters en natuurlijk ook voor haar. Niet te geloven dat zoiets gebeurd je hoort er wel over op de TV , maar als je hier jouw verhaal leest met de foto's erbij komt het erg dichtbij.Een einde aan een bijzonder vriendschap maar niet aan de mooie herinneringen.

  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ...... ik ben er stil van... wat verschrikkelijk dat op zo'n manier haar leven eindigt.... een nachtmerrie... Ik wens je heel veel sterkte met dit verdriet en natuurlijk ook haar dochters en familie en vrienden....

  Heel veel sterkte....

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sterkte meis, dat is vreselijk wat je overkomen is. Moet er niet aan denken dat mijn allerbeste vriendin weg zou vallen, zeker op zo'n manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb bijna geen woorden...vreselijk!

  Een bijzonder verhaal over een vriendschap. Die veel aan je leven heeft toegevoegd. Plotsklaps valt deze nu op een wonderlijke datum weg.
  Wat moet dit ongelofelijk voor je zijn, terwijl je haar s'morgens zomaar tussen je foto's aantrof.Je zou zeggen het was een teken van boven.

  Heel veel sterkte voor jou en haar familie.

  Dikke knuf, Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben hier stil van...

  Ik wens je heel veel sterkte met het verlies van je zeer dierbare vriendin.

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel veel sterkte lieve Madelon, wat een heftig verhaal en bizar dat je wist dat zij het was toen je tv keek.
  Liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel veel sterkte Madelon. Toeval bestaat niet...
  Vre-se-lijk dit.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een intens verdriet zeg, heel veel sterkte hoor.
  Liefs Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel veel sterkte lieve Madelon!

  In wat voor wereld leven we......die met de dag harder en meedogenlozer blijkt te worden,bah!!!

  Hou je vriendin in je herinnering met al die mooie en dierbare momenten die zij je gaf in jou leven wat vaak ook niet over rozen gegaan is.....

  Ik druk symbolisch een boeket zonnebloemen in jou armen......

  *** Kijk altijd naar de zonnebloem
  die keert zich naar het licht
  en heeft van alle bloemen het zonnigste gezicht

  En als het weer eens donker is
  zo'n grijze, grauwe nacht
  kijk dan weer naar de zonnebloem
  die geeft je nieuwe kracht ***

  Liefs,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Sjonge ... krijg er kippevel van, van deze blog van je!

  Ik weet niet meer te zeggen dan dat ik je veel sterkte toewens in je (machteloze?) verdriet!

  Lieve groet van Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben er gewoon even stil van, van jou berichtje. Wat afschuwelijk zeg ! Heel veel sterkte Madelon. Groetje Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb geen woorden, dit maakt me stil..ik kan je niet anders dan heel veel sterkte toewensen Madelon. Wat moet je je machteloos voelen. Hopelijk geven alle lieve woorden van je blogvriendinnen je een beetje troost in dit grote verdriet.
  Knuffel, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Vreselijk ...begrijp volkomen hoe je je voelt!. Mijn beste maatje Danielle werd bijna 20 jaar geleden vermoord, de dader werd nooit gevonden. Verscrhikkelijk wanneer supervrouwen op zo'n manier hun dood vinden. Ik wens je heel veel sterkte toe, tijd heelt ... maar nooit helemaal. Lieve groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hier wordt ik even stil van.

  Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd.

  Lieve groet, Haikey

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Madelon ik zit met kippevel en tranen, ik las van de week haar naam in de krant en dacht die naam ken ik maar er stond geen foto bij; ik wist dat Grace Antilliaans of Surinaams was en nu zie ik haar foto bij jouw en weet dat het inderdaad mijn oud collegaatje bij de Shell was ik kan wel janken.

  Carina

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hier zijn geen woorden voor!!
  Madelon heel veel sterkte voor jullie allemaal!!
  knuffel Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Zo zit er achter een berichtje in de krant een heel verhaal.
  En met het verhaal een heel leven.
  Ik wens heel veel sterkte om het allemaal een plaats te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. tja wart kan ik nog meer zeggen dan hier boven al niet staat geschreven? ik moest even een traantje wegpinken en aan mijn vriendin denken die ik ook al zo lang ken en ook 12 jaar ouder is dan ikke...
  Ik steek een kaarsje voor jullie aan en voor haar kinderen!
  veel sterkte meis om dit verlies een plekje te geven!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. I am so sorry for your loss. I hope that the memory of happy times together with Grace helps to comfort you. I wish strength and peace to you and to her daughters.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een vreselijk eind aan zo'n mooi verhaal.
  Heel veel sterkte voor iedereen die Grace kende.
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Heel veel sterkte Madelon met het verwerken van dit grote verlies,
  dikke knuffel van Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik zit je verhaal met kippevel te lezen, hoe gruwelijk is dit! Wanneer ik dit soort berichten in de krant tegenkom snap ik daar helemaal niets van.
  De 22e is blijkbaar een dag met een slecht carma, 2 jaar geleden overleed mijn schoonvader op die dag, maar die was 80, dus daar heb je nog vrede mee.
  Sterkte lieverd!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat verschrikkelijk....ik heb het er koud van.
  Heel veel sterkte meis!
  Liefs Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Madelon, wat een verdriet! Ik heb geen woorden om te troosten, maar ik steek een kaarsje aan voor jou en voor haar en haar kinderen..
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Kippevel,................wij wensen jouw en alle nabestaanden heel veel sterkte met dit enorme verlies.


  xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. I am visiting you from Ria's blog.I am so sorry! Some things are so hard to understand. I can see that you had a very special friendship, You will be in my prayers today.
  Love,
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Veel sterkte toegewenst Madelon en koester de hele mooie herinneringen van jullie samen...

  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Jeeee Madelon!!! Het lijkt een verhaal uit een ver van mn bed serie......maar je maakt het mee!!!!
  Wat een wrede kant van de wereld....brrr....ik wens je sterkte meid, en wees zuinig op de mooie momenten die jullie samen hebben mogen hebben.......voorbestemd??

  Sterkte
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Heel veel sterkte met dit enorme verlies.....
  Voor altijd in je hart....
  Denk aan je
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hoi Madelon,

  wat een verhaal..ik word er helemaal stil van...het verdriet zal enorm zijn...drie kinderen achtergelaten een dierbare vriendin verloren. Kan er zo verdrietig om worden dat iemand zoiets aan kan doen. Lieve Madelon ik wens je heel veel sterkte en let her live on in your heart.

  liefs,
  Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Madelon Madelon ik weet niet wat ik zeggen moet wat een verdriet heel heel veel sterkte, liefs Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Oh Madelon, wat erg.... Ik weet nog dat ik het hoorde op tv. En dacht niet alleen dat het erg is voor haar, maar ook voor degene die achter blijven. En wat erg dat je niet meer gewoon op straat kunt komen.
  Heel veel sterkte meid.

  lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Goh Madelon; wat een verdrietig bericht...
  hoe is het mogelijk..2 geliefde personen overleden op de zelfde datum..En dan op zo'n vreselijke manier...
  HEEL VEEL sterkte en hoop dat er iemand is , die jou kan troosten.
  liefs Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Als je door verdriet bent neergeslagen
  en het waarom van dit aan niemand kunt vragen
  dan is het goed als je zoveel mensen ziet
  ook al weten zij het antwoord niet

  Madelon, je bent vandaag nog geen minuut uit mijn gedachten geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ik woon niet ver van waar dit heeft plaatsgevonden, zo bizar dat iemand er ineens niet meer is en dat dan door zinloos geweld! Waarom.... wat geeft een mens het recht om het leven van een ander te nemen? Ik hoop dat de dader gepakt wordt maar het verdriet zal er voor haar kinderen en vrienden niet minder om worden.

  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Lieve Madelon,

  Hier zijn geen woorden voor.......en dan ook nog op de dag dat je al eerder je man verloor. Heel veel sterkte meid.

  Lieve groet, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Madelon GOd Bless you and cherish those lovely memories keep them close to your heart.Always remember God he will help you through.Hugs!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Oh my dear,
  Ria has sent me over to your "tear filled" world...I am so sorry to hear of this tragedy...It is so hard to understand why things happen when they do...only God knows why, He chose to take Grace home...please know that you have so many ladies, near and far, praying for you.
  Sending you a tender hug...Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hallo Madelon.
  Wat vreselijk dat je je vriendin moet missen en op de manier hoe ze om het leven kwam. Daar zijn geen woorden voor.
  Dat ze dan ook nog dezelfde sterfdag als je overleden man heeft.
  Hoop dat je veel kracht krijgt en dit op den duur een plekje in je leven kunt geven.
  Wens je heel veel sterkte!
  Groetjes Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Lieve Madelon,

  Meis wat is dit toch verschrikkelijk!!!
  Daar schieten woorden toch echt te kort.
  Ik herkende Grace direkt van Opsporing Verzocht..ze heeft zo'n lief gezichtje, je kan aan haar zien dat het een hele lieve vrouw was.
  Meisje ik denk aan je, en zal een kaarsje voor je aansteken, en in gedachten stuur ik heel veel liefde, zodat je het een beetje beter aankan de komende tjd.

  Liefs...
  Marijk

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Wat vreselijk Madelon! Voor jou en voor haar 3 kinderen... wat een gemis!
  Het liefst zou ik nu even een arm om je heen willen slaan om je te troosten. Heel erg veel sterkte Madelon om dit verdriet te kunnen dragen.
  veel liefs, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Oh, I'm so sorry! Sending comforting thoughts and many hugs your way.
  Groetjes, Kelly

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Wat heb je dat mooi geschreven ondanks je verdriet.
  Heel veel sterkte.
  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Vreselijk voor jou en haar familie !
  Ik denk aan je in deze moeilijke en pijnlijke momenten. Veel sterkte, Madelon.
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wat maak jij verschrikkelijke dingen mee in je omgeving Madelon.
  Heel veel liefs en sterkte,
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Kom net terug uit Nederland en lees dit vreselijke bericht op jouw blog.
  Lieve Madelon ik wens je heel veel sterkte met dit vreselijk verlies.
  Lieve groet
  Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ooo Madelon wat een vresljk bericht moet dat zijn geweest en wat erg voor haar kinderen om hun moeder op zo'n wrede wijze te verliezen , heb er geen woorden voor.
  Kan je alleen maar heel veel sterkte wensen........
  lieve groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Tjeetje ik ben sprakeloos,wat vreselijk tragisch en lieve Madelon wat heb jij al veel te verduren gehad,sterkte en een dikken knuffel van mij,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Tjeeeeetje Madelon, ik heb het gehoord en ook gezien bij opsporing gezocht want volgens mij was het daar ook nog vorige week. VRESELIJK! Heel veel sterkte lieve Madelon.

  Big Hug,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wat een wrede wereld leven in!
  Koester je dierbare herinneringen.
  En wat een prachtig eerbetoon aan een bijzonder iemand.

  Heel veel sterkte,
  Ik brand een kaarsje,
  liefs Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hier word ik even stil van Madelon, je verhaal wat zo mooi begon over zo'n bijzondere vriendschap kreeg opeens een andere kleur door zo'n tragisch verlies. Hoe wreed en zo onbegrijpelijk.
  Ik wens je heel veel sterkte met het verlies van Grace.
  Liefs Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Wat een verdrietig verhaal en op zo'n gruwelijke manier. Heel veel sterkte met het verwerken van dit vreselijke verlies.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Meid wat een naar bericht, heb de tranen in mijn ogen staan. Ik wens jouw en alle anderen die haar lief hebben, heel veel sterkte.

  gr wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Tjonge Madelon.. ik heb er kippenvel van. Ik wens je veel sterkte met dit verlies, ook voor haar dochters die alleen achterblijven....verschikkelijk!

  Groeten van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Ik wens je heel veel sterkte voor de komende tijd.

  Groet,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 64. heel veel sterkte toegewenst aan al haar dierbare.... ik wens jullie heel veel sterkte toe..
  viana

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Wat kan ik hier nog aan toevoegen.... Dit is gewoon te erg voor woorden.... Wie doet nou zoiets?????? Onvoorstelbaar... En al weer die datum....
  Madelon, ik wil je héél veel sterkte wensen
  Lieve groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Wat een vreselijke onvoorstelbare gebeurtenis.....en wat een onbeschrijfelijk verdriet Madelon, dit is gewoon te erg voor woorden. Ontzettend veel sterkte lieverd om dit gebeuren op een rijtje te krijgen, en uiteindelijk een plekje in je leven te kunnen geven. Mijn gedachten zijn bij je.....

  Liefs Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Ontzettend verdrietig en onbegrijpelijk... heel veel sterkte gewenst de komende tijd. Lieve groet, Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Lieve Madelon,
  Wat is dit ontzettend erg. Onbegrijpelijk dat dit gebeurt. Ik wens je enorm veel sterkte toe.
  Lieve groet van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Madelon, ik wil je de sterkte wensen die je nodig hebt bij zo'n vreselijk verlies. Ik zag het bericht op tv en op dat moment liepen de rillingen me over de rug. Hoe kan mens een medemens dit aandoen ? In en in slecht, maar ik hoop voor jou dat je de kracht zal vinden om dit verlies te verwerken, hoe moeilijk dat ook is. En weet 1 ding, er zijn gelukkig heel veel goede mensen op deze aardkloot, zoals je kunt zien aan alle lieve, meelevende berichten hierboven. Ondank het grote verdriet wens ik je een fijne zondag. Liefs Lejo

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ben er stil van. Wat een vreselijk nieuws.
  Heel veel sterkte de komende tijd.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Veel sterkte toegewenst. Lieve groet, Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 72. ...eerst hoor en lees je het verhaal dat blijft al hangen en nu nog een lief gezicht er bij.. Heel veel sterkte gewenst (ook voor haar kinderen en dierbaren) Ik hoop dat jij nog een beetje in het even kan geloven na wat je allemaal al meegemaakt hebt.

  Veel liefs, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 73. ppff wat vreselijk zeg, ik krijg er helemaal koud van
  wat zal je geschrokken zijn toen je dat bericht zag
  een veel te jong leven op een vreselijke manier gestorven
  Heel veel sterkte Madelon
  ook voor haar familie
  dikke knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Lieve Madelon,

  Ik fladderde zomaar weer eens voorbij.
  Verbijsterd lees ik je verhaal.
  Ongelofelijk en wat intens verdrietig dat een mens dit een ander mens, haar kinderen, familie en vrienden aan kan doen.
  Koester de dierbare en liefdevolle herinneringen van jullie vriendschap.
  Ik wens je veel sterkte. Denk aan je ... !!!

  Liefs, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Ik las net op teletekst, dat ze iemand hadden gearresteerd, i.v.m. de moord op Grace
  Grace komt er niet mee terug, maar hopelijk wordt wel de dader gevonden en gestraft.

  Groetjes, Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Heel, heel veel sterkte gewenst. Denk aan de mooie tijden die jullie samen hebben gehad.

  Liefs, Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Hoi Meis,gaat het een beetje,.............ik heb de laatste week enorm veel aangedacht,knuf Inka,xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. wat erg voor je,het komt dan wel erg dichtbij he.
  maar je hebt fijne herinneringen aan haar,en dat is fijn.
  lieve groetjes oma nijn

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Tikkie...jij bent hem, omdat ik zo veel aan je denk (lees meer op mijn blog)

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje, ik kom zo snel mogelijk bij jou langs!!!

Populaire posts