Wat een dag!!!!

En dan is het pas halverwege de middag. De wekker ging af om 4.30 (BAH) maar was voor een goed doel, ik moest mijn zoontje naar het vliegveld brengen die heeft lekker een weekje vakantie in Spanje voor de boeg. Om 7 uur had ik al de kattenbak verschoond en de vaatwasser uitgeruimd, tijd voor een bak koffie.
Verder ging ik vandaag mijn harten-speldenkussen ophalen (en oh wat is hij leuk in het echt!) en een oude middengrote hutkoffer met de originele houten hangers er nog in, deze heb ik gelijk ingericht als sieradenkoffer (kettingen die voorheen op planken hingen met een schroef).

Toen ik weer beneden kwam stond de vrouw van de post voor de deur. Ik had een groot aantal knopen gekocht en deze konden niet door mijn brievenbus. Even later kwam zij terug met een groot pak, ik raakte in de war want ik had niets groots gekocht of besteld. Het pakket bleek afkomstig van Ria van http://bonnature.blogspot.com/ Ria zit net als ik sinds januari op Blogspot en zodoende kwam ik bij haar webwinkel terecht toen ik op zoek was naar Jeanne D'arc spulletjes. Daar ik bij haar ook een abonnement op de JDL kon nemen met kadootje (ik hou van kadootjes) heb ik dit ook gedaan. En voila, prachtig ingepakt kwam daar mijn JDL van februari tevoorschijn samen met een leuk leefstijl gidsje, 2 labels en een prachtig medaillonetje. Als kado kreeg ik een Madonna met kind van gips. Vond dat zo leuk dat ik dit ook met jullie wilde delen.





Fijne dag, groetjes Madelon

Reacties

  1. heerlijke aanwinsten! Als ik dit zie overweeg ik ook bijna om een abonnement te nemen..... nee nee nee ik hou me in..... er ligt al genoeg leesvoer.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo madelon,

    Jij hebt wel een lang maar leuk dagje vandaag met veel kadootjes en leuke aankopen.
    Je speldenkussen kon ik niet ontdekken op de foto's klopt dat?
    Groetjes

    Hermine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo dat is wel heel vroeg haha,maar wat je tikt voor een goed doel en wat gaaf de koffer,leuk idee om je sieraden erin te bewaren en het pakket is helemaal geweldig,wat gaaf zeg,misschien dat ik ook maar een abbo neem,dan hoef ik niet steeds achter het blad aan,veel plezier met je spulletjes en staan erweer mooie dingen haha,fijne avond,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oei, zo word een abonnement wel heel erg aantrekkelijk!! ga toch eens neuzen bij haar denk ik...je koffer is ook mooi, leuk zo met die sieraden erin!
    groetjes van jootje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk pakket, en een mooi cadeau!
    Maakt het afscheid van je zoon weer goed. Je woont niet zo ver bij me vandaan denk ik. Voor mij is het een kwartiertje met de fiets naar Woonstore. Ik kom er ook niet veel, want shoppen is alleen leuk als je je portomonee mee kunt nemen... groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk he Madelon, Ik heb vandaag ook de J.D.L ontvangen. Prachtig is ie.
    Groetjes van Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou, je hebt door het vroege opstaan wel een hele lange maar ook een hele leuke dag vol met presentjes en mooie aankopen! Het is er super uit!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk zeg en poes vindt het ook bijster interessant zie ik.......
    Geniet van dit heerlijke blad zou ik zo zeggen.
    Fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een heerlijk lang dagje en kado'tjes wie wil ze niet. Leuke foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Madelon, wat een heerlijke verwennerij. Prachtig hè de JDL, ik heb nog geen abonnement. Ik heb deze ook besteld, dus zal deze zal binnenkort hier ook wel in de bus vallen. Wat lief dat je er zo'n mooi Madonnabeeldje bij gekregen heb, ze is echt prachtig. En wat leuk de foto van je nieuwsgierige kat hihi.
    Fijne avond.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Madelon,

    Had ik 's morgens maar zoveel energie.
    De JDL moet ik me nog een beetje in verdiepen.

    Fijne avond, al zal je het wel niet zo laat maken.
    Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Madelon,

    Ohh, jij hebt de nieuwe JDL al. Ik ben zo benieuwd. Ik verwacht mijn exemplaar ook binnenkort! Het is prachtig verpakt. Wat leuk om het zo te ontvangen.

    Fijne avond! Lieve groet, madelief

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een heerlijke verwennerijen zeg.
    Wat een mooie koffer zeg, leuk gedaan zo met je sieraden.
    Oh en de JDL spannend....
    Leuk hé als er zorg aan het inpakken besteed wordt.
    Geniet van je aanwinsten.
    Fijne avond
    groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Lekkere verwennerij heb je vandaag.
    Leuk die koffer vol met je sieraden.

    Groetjes LIa

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Waar zo'n lange dag al niet goed voor is....de sierradenkoffer is geweldig, erg leuk bedacht. Veel leesplezier met de nieuwe J d A.

    Fijne avond verder, groetjes Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Jeetje Madelon, wat een heerlijk pakket zeg. Schitterend verpakt en dan nog een madonna erbij gekregen, pure verwennerij. Leuk trouwens je koffer met sieraden, tja je moet er maar opkomen, werkelijk een enig idee.
    En geniet van je JDL hé, denk dat ik ook maar eens in haar webwinkeltje ga kijken, hihi.

    Lieve groet, josephine

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Madelon

    Ziet er mooi uit op de foto hoor!!

    Je poes !! wat lief die ruikt vast de hondjes.........en nu maar kijken of ik genoeg beeldjes heb !! hahahaah!!

    Mooi is ie he??

    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Super dit soort onverwachte pakketten! Geniet er maar van, Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Zo, dat was een vroegertje Madelon. Maar het fijne daarvan, vind ik zelf, is dat je de hele dag tijd overhoud. Wanneer je dan op je horloge kijkt, denk je voortdurend goh, nog lekker vroeg. Heerlijk toch, kun je lekker veel doen. Wat een prachtig speldenkussen, heel bijzonder. Maar ook je sieradenkoffer is niet te versmaden.Wanneer je weer eens bij me op visite komt, mag je me trouwens uitleggen wat een JDL is, geen idee. Maar dat het een mooie madonna opleverde begrijp ik dan weer wel. Spannend om een groot pak uit te pulken waarvan je niet weet wat het is. Echt zo'n sint-gevoel. Maar het is een prachtig beeld. Tik dit stukje met trillende armen. Heb me namelijk vanmiddag behoorlijk uitgesloofd en flink wat bomen en struiken gesnoeid. Vast morgen een flinke spierpijn! Maar het was wel lekker vandaag, heerlijk zo in de zon! Dus ik klaag niet hoor. Lekker een beginnetje gemaakt met de tuin om hem naar het voorjaar te brengen. Genoeg te doen, want we hebben meer dan 1500 vierkante meter, dus ik ben er nog niet.
    Wens je een fijn weekend!
    Lieve groet, Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  20. En wij vonden het hartstikke leuk dat jij het met ons wilde delen. Super hoor! Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik zag dat je op mijn blog had gekeken, dus was ook nieuwgierig naar de jouwe! Erg leuke blog, met prachtige foto's wat een prachtige familiefoto's om te koesteren.

    Ik ga je zeker volgen.

    Lieve groet Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Dag Madelon, Leuk dat je mijn blog volgt. Ik wens je veel succes met je webwinkel en je belevenissen volg ik graag. Dag, Lilian

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi MAdelon
    Ik had voor jou ook een award op mijn blog, en had een berichtje op jouw andere blog achtergelaten. ik denk dat je het gemist hebt.
    Geeft niets hoor. Maar dacht ik laat het je toch nog even weten op dit blog.
    Fijne week
    groejes van Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  24. nou,, gefeliciteerd hoor,met je award,enje cadeoutje,leuk begin van de dag,ofwel,,jouw dag kan niet meer stuk.maar je verdient het wel hoor,je bent overal zo'n trouwe bezoeker.hoe is het met je griepje,het heerst weer eens he.beterschap hoor.groetjes oma nijn

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Heerlijk zo'n pakketje, dat is altijd genieten!
    Groetjes Renny

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Madelon heerlijk hè als de post zulke mooie spullen komt brengen ;-)

    Ik heb een Sunshine Award voor je op mijn blog staan omdat je blog mooi en heel gezellig is ;-))...

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje, ik kom zo snel mogelijk bij jou langs!!!

Populaire posts