Terug van weggeweest

We zijn er weer. Blogspot heeft nog steeds problemen en veel van mijn foto's waren alleen nog maar kruisjes. Alle meldingen ten spijt is er niets aan gedaan en heb ik maar het een en ander verwijderd. Verder ben ik niet veel online geweest. Heb toch best wel last gehad van het gebeuren van vorig jaar op Goede Vrijdag (voor wie dit niet gelezen hebben op mijn andere blog: ik was vorig jaar op Goede Vrijdag in een cafe voor een talentenjacht, een reuze gezellige avond, met leuke artiesten. De sfeer zat er goed in en de polonaise werd regelmatig gelopen. Tijdens een pauze vlak voor de finale kwam er opeens een man binnen die begon te schieten. Hij stond op een kleine afstand van mij en ik was ervan overtuigd dat ik hier niet levend zou vertrekken. Na 9 keer binnen te hebben geschoten is de man overmeesterd. Er is een dode gevallen en drie gewonden waarvan een zwaargewond. De slachtoffers waren allemaal bekenden van mij. Tja en dan denk je dat je het wel redelijk hebt verwerkt en valt dit toch tegen als Goede Vrijdag weer komt. Vandaar dat ik even afstand heb genomen en afwezig ben geweest.)
Ik hoop dat jullie fijne dagen hebben gehad, ondanks alles ik wel, paasvoetbal toernooi van mijn zoon geweest en gegourmet. Gister even bijgetankt in de sauna!

Volgende week heb ik weer een giveaway, heb al wat leuke spulletjes verzameld.
Groetjes Madelon en ik kom snel weer langs jullie blogs!!!!!!


Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken.

Reacties

  1. Achhhhh...lieffie toch..........wat naar deze post....ik ben wel blij dat je er weer bent..........leuke nieuwe foto!!

    Geef het een plekkie en neem de tijd..........zoveel als jij nodig hebt............heel veel sterkte...............lieve groetjes van mij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach Madelon, wat naar dat alles weer zo bovenkwam, maar wel heel begrijpelijk natuurlijk. Ben blij dat je ondanks dat toch hebt genoten van je lange paasweekend.
    En laten we hopen dat de blogproblemen nu achter de rug zijn.
    Fijne dag, lieve groet, Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Madelon,
    Ik heb je kort geleden "gevonden" en ben je gaan volgen, dus het verhaal dat je vertelt over goede vrijdag is nieuw voor mij....onvoorstelbaar zeg,dat moet een vreselijke ervaring voor je zijn geweest! Ik wens je veel sterkte en ik hoop dat je lieve mensen om je heen hebt, die je kunnen bijstaan!
    Hartelijke groet, Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooooooooooh Madelon....kan me voorstellen(of kan ik dat gelukkig niet???) dat je dat gebeuren niet zomaar even wegsteekt!!!!! Tijd.....maar die ken je natuurlijk al....tijd en geduld......tot DIE tijd......GENIET...en vandaag dus van de zon!;)

    Liefs
    Lynda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha Madelon,
    Jeetje zeg wat een gebeurtenis.
    Dat gaat je niet in de koude kleren zitten!
    Wat zul je een zware dagen hebben gehad, blij dat je er weer bent. wel hulp vragen hoor als het niet op de achtergrond raakt!
    Ik wens je heel veel sterkte!
    liefs Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh vandaar Madelon, nou ik begrijp het hoor dat je even niet veel achter de computer gezeten hebt!
    Je gedachten zullen vast heel ergens anders geweest zijn, pff wat naar toch! Hopenlijk kun je dit een plekje geven al zal het ieder jaar waarschijnlijk weer wel boven komen zeker op de goede vrijdag!
    Nou heel veel sterke hoor!
    lieve groeten, Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  7. He Madelon, het is voor jou goed afgelopen maar voor enkele anderen niet. Niettemin zal dit bij jullie in het geheugen gegrift staan en sta je er toch bij stil, het is ook niet niks...Slijten doet het wel maar vergeten doe je het nooit...

    Ligt dat met je foto's niet aan picasa, daar worden ze toch opgeslagen? Wat heb je trouwens een leuke foto van jezelf in je profiel staan!

    Blij dat je er weer bent, een fijne warme lentedag toegewenst,
    Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jemig, wat een nare ervaring! Zoiets lees je 'normaal gesproken' alleen in de krant. Bizar zeg. Hopelijk kan je het een plekje geven. En hopelijk is alles goed gekomen met de gewonden?
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. He Madelon,

    Omdat ik nieuw ben had ik dit verhaal nog niet gehoord. Meid wat een ongelofelijk erg verhaal.
    En dat dit boven komt borrelen op zo'n dag dat is heel begrijpelijk.Heel goed dat je even de tijd voor je zelf hebt genomen en daar waar kon genoten hebt. Ik leef met je mee.

    liefs Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Och dat kan ik mij zo goed voorstellen Madelon, het is uiteindelijk nog zo vers en het was ook niet niks wat je hebt mee gemaakt. Dat zijn zeer traumatische gebeurtenissen die in je systeem gegrift staan. Neem goed de tijd om weer tot jezelf te komen...

    Geniet van deze mmoie zonnige dag...
    Lieve groet, Josephine

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ook ik ben nieuw en schrik erg van je verhaal. Ongetwijfeld zul je moeilijke dagen hebben gehad. Ik hoop dat je weer kunt genieten met dit mooie weer. Heel veel sterkte.
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een verschrikelijk verhaal. Erg naar om zoiets traumatisch mee te moeten maken. Hopelijk kun je ooit een plekje geven, vergeten zal je nooit. Wens je erg veel sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oooh Madelon,jeetje wat een heftige ervaring zeg!! Dat geeft een lange nasleep.. om zoiets te verwerken! Goede vrijdag heb je als het ware extra herbeleefd. Ik wens je heel veel sterkte met dit verdriet.

    Ik hoop dat je tijd hebt om van deze stralende dag te genieten.

    Lieve groetjes, Helena

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Madelon, ik miste je al, maar heel begrijpelijk. Je denkt dat je iets verwerkt hebt maar onverwachts komt het dan dubbel terug, ik ken dat gevoel. Goed dat je even rust hebt genomen en lekker de sauna in bent gegaan, staat ook op mijn lijstje!
    Wat balen van je blog en je foto's. Ik heb tot nu toe nog nergens last van behalve die ene avond dat bij iedereen alles weg was...wat een leuke foto van jezelf!
    lieve groetjes en hou je haaks, Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ja Madelon, ik kan me goed indenken dat de gfedachten aan verledenjaar je weer helder voor de geest staan. Er zijn van die gebeurtenissen die je elke keer weer beleeft als de datum daar is. Fijn dat je ondanks de herinnering aan deze gebeurtenis toch 'n gezellige paasdagen hebt gehad en inderdaad vroeg ik me af waarom er bij je foto's kruisjes stonden. Niet wetende dat je problemen had met de provider. Hoop dat alles nu nweer goeed werkt. Wens je een heerlijke dag. Groetjes, Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Joh Madelon, dat zijn inderdaad dramatische herinneringen. Niet vreemd dat je dan een terugslag krijgt op zo´n dag.
    Wat een tragische gebeurtenis!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Madelon, heel begrijpelijk dat je hier nog zo van onder de indruk bent. Ook al is het een jaar geleden ! Heerlijk voor je even naar de Sauna om je te verwennen. En je komt er weer een beetje tot rust.
    Geniet van de zonnige dag.
    En ik ben benieuwd naar je Give Away.
    Groetje Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Madelon,ik schrok van je verhaal en,het is heel begrijpelijk dat je er dan moeite mee hebt.
    Alles heeft zijn tijd nodig en,op zulke dagen komt het juist weer naar boven.
    Wat fijn dat je toch fijne paasdagen hebt gehad en even naar de sauna bent geweest om je te ontspannen,heel belangrijk.

    Geniet van de mooie zonnige dag,lieve gr inka en andre xx

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Madelane,

    je maag best in het nederlands an mij schijfen.
    Ik begrijp alles heel goed.Aleen mijn schijfen gaat its moilijk.

    groetjes Conny

    Leuk dat je mij wild folgen

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik wist van de gebeurtenis van vorig jaar, maar al lezende word ik er weer naar van...laat staan dat je er zelf bij bent geweest! Het is een traumatische ervaring en het is ook heel begrijpelijk dat dat rond deze dagen extra moeilijk is!

    Wat vervelend, je blogproblemen en het verdwijnen van foto's! Daar baal je toch vreselijk van als dat gebeurt! Nu maar hopen dat het niet meer voorkomt!

    Lieve groetjes, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een nare ervaring moet dat geweest zijn.
    Meestal blijft juist die ene dag in je geheugen en komt die moeilijke dag elk jaar terug. Vooral de eerste keer is moeilijk.
    Goede voor jezelf zorgen.
    Wel fijn dat je er weer bent.
    Voor nu geniet van het zonnetje.
    Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Madelon, wat fijn dat je er weer bent. Ik kan me je verhaal van deze afschuwelijke gebeurtenis van vorig jaar nog goed herinneren en kan me ook heel goed voorstellen dat alles deze dagen weer bij je boven komt.
    Gelukkig dat je ondanks dit toch fijne Paasdagen heb gehad.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Zo, dat is heftig zeg. Logisch dat alles nu na een jaar weer boven komt. Goed dat je het op jou manier probeert te verwerken. Sterkte, dikke knuffel,
    Renny

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een schokkende ervaring! Ik kan het bijna niet geloven en heb er geen woorden voor. Ik kan me goed voorstellen dat deze nachtmerrie in je geheugen gegrift is. Veel sterkte en wens ik je van harte, Frieda

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Madelon,
    Kan goed begrijpen dat je het even rustig aan moest doen hoor. Het is vreselijk wat je hebt meegemaakt, en rond die datum komt het weer extra op je af.
    Fijn dat je er weer bent,
    Lieve groet van Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Zo dat is niet niks wat je hebt meegemaakt.
    Dat heeft zeker zijn verwerkingstijd nodig.
    En ik kan me voorstellen dat zo iets af en toe omhoog komt.
    Ik wens je kracht toe om er bovenop te komen.
    Groetjes Trudy.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Brr.. wat een verhaal. Ik kan me goed voorstellen dat je dat niet even achter je laat. En ook dat het rond die datum weer boven komt. Er zijn van die dingen die toch heel lang duren voor dat het wegslijt.
    Fijn voor je dat je toch een gezellige pasen hebt gehad!
    Lieve groeten, Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ach Madelon, dat is heel begrijpelijk dat alles weer naar boven komt. Moet verschrikkelijk zijn geweest.
    Ik wens je veel sterkte.
    lieve groet Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat balen zeg van je foto`s,de meeste hadden het wel en daar kwam het weer goed.

    Wat een trauma hou je daar aan over zeg,als je zoiets van dichtbij mee maakt,brr,dat is iets wat je nooit meer vergeet.

    Fijn dat je pasen leuk was en dat je er weer bent,fijne avond,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. wat een trieste gebeurtenis, dat gaat je niet in de koude kleren zetten. k snap dat dat even weer in volle vaart aanwezig is. Wat fijn dat jij er nog bent, een wonder !

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Fijn dat je er weer bent. Ik kan me voorstellen dat je er even niet was, nu ik je verhaal zo lees. Lijkt me een vreselijke ervaring. Gelukkig had je nog wel een fijne pasen. Leuk je foto!
    Fijne avond nog,
    groetjes jacqie

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Echt weg is het natuurlijk niet, misschien iets naar de achtergrond verschoven, maar elk jaar komt er weer die dag.

    Ik kan me het niet voorstellen hoe je het hebt ervaren, wel een vermoeden en begrijpen om een naaste vriend te verliezen en gewond te zien raken.

    Goed van je dat je er toch een draai aan hebt gegeven, om ruimte te vinden voor het genieten en ik denk gedenken.

    groeten Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Jee Madelon,

    Wat een verhaal.....Afschuwelijk om mee te maken. Ik begrijp helemaal dat je de tijd nodig hebt om dit te verwerken. Dit is niet niks!

    Fijn dat je er weer bent!!

    Lieve groet, Madelief

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hi Madelon, een vrolijk berichtje van mij: Je nieuwe header is PrachtiG !

    Welterusten voor straks en een hele leuke donderdag voor morgen ;)

    Veel groeten van Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Begrijpelijk dat op zo'n dag toch weer alles naar boven komt. Wat een verschrikkelijke ervaring. Ik wens je alsnog veel sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Madelon darling, when I translate your blog, some words and sentences don't translate properly, therfore it makes it diffuclt to understand it perfectly. But from what I understood, you had a horrible experience last Good Friday and for that I am so sorry. I do hope that this year's memory will replace last year's. Have a lovely day my friend and thank you for visiting me and for your sweet comments.

    Love & Hugs
    Duchess

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ach, lieve help Madelon. Was jij daar destijds getuige van? Ik kan het me nog herinneren uit het nieuws.... zo absurd. Geen wonder dat het allemaal weer bovenkwam dit jaar op Goede Vrijdag. Pff.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Verschrikkelijk als je zoiets van zo nabij mee maakt. Elk jaar op deze datum komt deze ervaring weer naar boven.
    Ik wens je heel veel sterkte toe met de verwerking ervan. Dit heeft echt veel tijd nodig. Tijd heelt alle wonden. De scherpe kantjes gaan er op den duur vanaf. Maar vergeten zul je het nooit.
    Mijn motto is: Pluk de dag, geniet van alle mooie en kleine dingen in het leven. Door zo'n gebeurtenis/ervaring ben je je daarvan veel meer van bewust.
    Fijne dag.

    Groetjes van Geartsje

    BeantwoordenVerwijderen
  40. poeh.... wat een verhaal :(
    Idd komt dit elk jaar weer boven en lijkt me idd moeilijk te vergeten.
    Hopelijk "slijt" het een beetje door de jaren heen en kun je toch een beetje genieten van de kleine dingen om je heen.
    Groetjes Cobi

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Zo zeg wat een drama......dat ben je niet zomaar kwijt.......verschrikkelijk.
    Nu maar rustig aan en fijn dat je weer gaat bloggen hoor, gezellig.
    Sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Heftig verhaal. Dat ben je inderdaad niet zomaar kwijt.
    Wel fijn dat je er weer bent :-)

    groetjes, Haikey

    BeantwoordenVerwijderen
  43. wat erg is dat zeg,als je zoiets meemaakt.dit raak je niet zomaar kwijt en vooral op de datum zelf is het natuurlijk heel heftig.zit hier gewoon met kippenvel.bah bah.gelukkig heb je ondanks alles toch nog een fijne pasen gehad.en weer een leuke nieuwe post. hele fijne avond groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ha Madelon , wat een naar verhaal , heeft best wel indruk op me gemaakt.
    Bedankt voor je berichtje op mijn blog
    Liefs
    Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  45. lieve Madelon,ik kan me goed voorstellen dat het op zo'n dag weer terug komt,het is niet niks hoor,maar gaat het nu weer beter?

    jammer dat je veel kwijt bent,van je foto's,heb al gelazen dat het meer gebeurd.

    lieve groetjes oma nijn

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Goh nou ik kan me best voorstellen dat die dag heel veel met je heeft gedaan en het nog steeds doet.
    Zoiets blijf altijd op je netvlies staan.
    Als je zo dicht bij de dood staat en er dan nog heel huids uit komt ben je heel erg dankbaar.
    Gelukkig heb je ook genoten van je vrije dagen.
    Fijn weekend meid.
    lieve groetjes Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Oh my goodness...that is frightening...I can only imagine how terrified you must feel....and an event like that is not easily forgotten...

    i am so sorry that you have to relive this time over and over in your mind...that is so sad....my thoughts are with you.

    come by and visit anytime...keep your mind on the good and the pretty things here in blogland!

    xoxo
    ciao bella
    creative carmelina

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Madelon,
    goed dat je ondanks alles toch fijne dagen had.
    Wat een verschrikkelijke ervaring, ik begrijp dat dit je weer aangrijpt, er is tijd voor nodig om dit te verwerken.
    Ik lees bij meerdere bloggers dat er problemen zijn, ik had er ook, kreeg de sites nauwelijks open, spijtig van je foto's.
    Groetjes,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Dat zal er aardig in gehakt hebben dat je zoiets traumatisch hebt meegemaakt joh ! Gelukkig dat je er nog bent en het leven kunt leven. Zal je wel bewuster doen dan ooit !
    Prachtige Blog heb je trouwens !
    Een mooi weekend gewenst .
    Lieve groetjes, Frouk

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ohje, heel begrijpelijk dat je na zo'n belevenis er op de dag nog steeds moeilijk mee hebt! Lief dat je tijdens het huppelen de tijd hebt genomen om even wat te schrijven!
    Huppel rustig vaker langs!
    Een fijn weekend - Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Thanks to join my giveaway Madelon! You have two beautiful blogs! I'll come back!
    Happy week end!!!
    Vale

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Madelon, ik heb je al een paar keer een berichtje gestuurd, maar blijkbaar komen ze niet bij je binnen. Je hebt de Give Away van Room 17 gewonnen, dus neem even contact met me op ( info@room17.nl)
    Groetjes Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Madelon, ik heb je al een paar keer een berichtje gestuurd, maar blijkbaar komen ze niet bij je binnen. Je hebt de Give Away van Room 17 gewonnen, dus neem even contact met me op ( info@room17.nl)
    Groetjes Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Room Seventeen zei
    Madelon, ik heb je al een paar keer een berichtje gestuurd, maar blijkbaar komen ze niet bij je binnen. Je hebt de Give Away van Room 17 gewonnen, dus neem even contact met me op ( info@room17.nl)
    Groetjes Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Have a lovely funfilled weekend my darling.

    Love & Hugs
    Duchess

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hoi Madelon,
    Dank je voor je lieve berichtje. En leuk dat je meedoet met de give away. Ja, de postzak is zelf gemaakt. Leuk dat je hem leuk vind!
    Ik hou jou blog zeker in de gaten hoor.
    Fijn weekend,
    lieve groet van Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Ik kan me voorstellen dat zo iets bij je blijft. Scherpe kantjes zullen er wel afslijten, maar toch....
    Wens je een fijn weekend en lieve groet, Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Je raakt het niet meer kwijt, Madelon, want het is zo onrechtvaardig. Ik ben blij dat jij er nog bent.
    Ga maar weer lekker bloggen als je inspiratie hebt, met kleine beetjes is ook al goed, niet dan.
    Fijn weekend verder
    Godeliva van Ariadone

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Madelon, I had no idea this happened to you! How awful. I hope that you soon forget this terrible memory and that Easter brings you happiness and joy.

    Blessings and best wishes to you dear friend,
    Natasha.

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hallo Madelon, ik heb je vanmorgen al toegevoegd, dacht ik :) Via een andere blog die wij gezamenlijk volgden ben ik op jouw prachtige blog terecht gekomen. Zelf zit ons atelier in Schiedam.
    Wij zijn ook dol op jouw blog.
    een hartelijke groet
    Georgette en Gioia

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hoi Madelon, wat vreselijk om zoiets mee te maken. Dit blijft een moeilijke periode in je leven elk jaar weer.
    Lieve groet Willy

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hay Madelon,bah wat vreselijk om zoiets mee te maken,kan me voorstellen hoe het je leven beinvloed en je tijd nodig hebt zoiets te verwerken,wil je dan ook heel veel sterkte toe wensen.

    dikke knuffel van mij

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hoi lieve Madelon........zag net je berichtje bij Saskia.........wat een ellende als je laptop het niet meer doet !! word ik ook echt chagerijnig van hoor...........de mijne word ook slecht...............gelukkig heeft Rein een nieuwe apple!! jaloers !!.ikke.........dus er staat er hier twee een hele geruststelling hoor ik ben gewoon verslaafd !! aan het bloggen ...........zucht.....hou vol je kan het fijne zondag !! enne..................wat een reacties !! lief he ?? al die aardige mensen om ons heen............dikke knuffel van mij.............daag !

    BeantwoordenVerwijderen
  64. jeetje madelon, wat schrikken dit verhaal, je hoort of leest zoiets altijd, maar kent niemand die dat dan in het echt meemaakt, vreselijk voor je, ik wens en stuur je veel kracht en denk aan je, warme groeten van Janine

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hoi Madelon,Ik ben ook pas nieuw hier.Als ik dit zo lees dan is wel heftig wat je meegemaakt heb die dag.Het moet slijten maar vergeten doe je het niet.Neem de tijd om het te verwerken.Ik geniet van je mooie blog fijn dat je mij volg.Ik ga je ook zeker volgen.
    Lieve groet Corry

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Thank you for dropping by Beach Vintage and becoming a follower.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje, ik kom zo snel mogelijk bij jou langs!!!

Populaire posts