Nikon D80 doet raar overstappen naar Sony NEX??


Helaas mijn camera is denk ik overleden, hij maakt namelijk geen foto's meer. Balen want ik heb hem pas 2 jaar en bovendien hou ik natuurlijk veel van fotograferen. Zit nu te denken aan een simpele camera die makkelijk mee te nemen is namelijk de Sony Nex iemand hier ervaring mee?????

Verder ben ik niet veel online, erg druk in huis, we gaan binnenkort flink aan de slag (behangen, witten, verven enz..) dus ben alles aan het herorganiseren en opruimen, heerlijk weg met al die zooi die ik niet meer gebruik en alles is makkelijk te vinden nu!

Groetjes en geniet van het weer,
Madelon


Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken.

Reacties

  1. Ha Madelon, gezellig dat je er weer even bent! Ik ken de camera die je noemt niet...dus ik kan geen ervaringen met je delen!

    Succes met alles thuis...ben benieuwd naar het eindresultaat!

    Lieve groetjes, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Madelon, leuk om even wat van je te horen. Hier hield de camera er ook mee op, was drie jaar oud, maar heeft wel overuren gedraaid. Ik heb wel meteen een nieuwe gekocht, ook een simpele, maar moet er wel even aan wennen. Die camera die je noemt ken ik niet.
    Succes met het schilderwerk.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je laatse zin....zo waar...hij is leuk!!
    groetjes van Romy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb er ook weinig verstand van....
    Hoop wel dat je snel weer een nieuwe hebt om hier weer lekker veel bij je te genieten.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ook hier aan de klus, ik ga pas ruimen en verzinnen hoe en wat als ik bezig ben:)
    Nu aan t schuren en verven, dan de vloer en muren.VOlgende week dus op gordijnenjacht!
    Succes en wat je camera betreft, ik heb net een nieuwe spiegelrefelx een Canon 1000 en ben erg tevreden maar wil ook een compacte voor erbij. Vorige ben ik verloren...
    Zomerse groetjes en succes met klussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Sony Nex..eerlijk gezegd nog nooit van gehoord en heb verder weinig verstand van camera's.
    Veel succes met klussen en opruimen.
    Lieve groetjes Tilly.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lovely photo!

    I haven't seen you post for a while, but I'm glad that you are back!:)

    Groetjes,
    Kelly

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat jammer van je camera zo snel al kaduuk. Van de ander heb ik nog nooit gehoord ben ook niet zo'n camera freak wij hebben gewoon 'n simpel dingetje. Maar ik zie wel het verschil in foto's mijn zwager heeft ook een of ander duur ding maar die maakt prachtige foto's. Ben hier ook een beetje aan het verven en MOET nodig het huis uitmesten want alles staat vol, maarja wat kan er nu weg?? alles is leuk. Succes daar met je klus en tot de volgende keer. Groeten Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Eindelijk......................kom hier.....een dikke pakkerd !!! ben blij dat je erweer bent !!! welkom lieverd !!!.......wat ga je weer allemaal doen......?? als het weer slechter word ga ik hier ook aan de gang hoor...de verhuis dozen zullen leegkomen...mag wel na een jaar toch??? ....maar eerst nog genieten van deze heerlijke zomer.....fijne avond liefs Ria....

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Grootse plannen zo te lezen!

    Ik heb geen ervaring met de sony nex, wel de sony cybershot en daar ben ik erg tevreden mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wij fotograferen met een Canon EOS 500D. Het is geen klein toestel maar maakt wel hele mooie foto's, zie mijn blog. Veel succes met je klussen, ik ga zelf aan de slag met het schilderen van mijn side-table en 2 spiegels.

    Groet,
    Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. succes met je keuze Madelon en heel veel plezier met de klusjes!!

    liefs Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De pioenen zijn prachtig, heb je die met het nieuwe toestel gemaakt? Nou, dan zit het wel goed, veel fotograferen dan leer je hem vanzelf kennen, toch?!
    Veel succes met klussen! Lieve groet, Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Fijn dat je er weer bent, Madelon !
    Spijtig van je camera, ben je zeker dat hij stuk is ?
    Ik heb geen ervaring met het merk dat je noemt, maar Canon vind ik goed en eigenlijk ook Nikon.
    Succes met de grote opruiming !
    Groetjes,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Tja , ik ben gek met m'n canon G11 , niet echt goedkoop maar wel heel gemakkelijk in gebruik .
    Succes met alle klussen , lekker als het straks weer klaar is ....
    groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  16. ohhhh veel leuks in het verschiet en je camera tja ik denk zelf dat als hij geen foto's meer maakt dat hij wel eens stuk zou kunnen zijn BALEN nog maar twee jaar ou grrrrrr

    lieve groetjes Irma

    gave banner heb je

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Heerlijk...je bent er weer even. Heb je gemist hoor. Ik wens je veel succes met de klusjes die op je wachten. Ook wij zijn druk bezig en willen klaar zijn voordat we over 3 weken met vakantie naar Italie vertrekken. Fijne dag, Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ik miste je al!!!! wat heeeeerlijk eens even goed opruimen, en dan straks lekker schilderen enzo.....zalig man, helemaal spik en span het najaar in!!!!

    Groetjes
    Lynda

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ooo die camara's toch, wij doen er gemiddeld een jaar mee.Dan valt ie, dan blijft de lens hangen etc. Dus het zijn dure meer! Die Sony Nex is wel heel erg mooi, maar voor gebruik is voor ieder zich. in ieder geval niets voor ons, haha.
    Ene die laatste regel, geweldig, zo waar! Maakt mijn avond compleet. groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Madelon,

    Je bent er weer! Gezellig! Vervelend dat je oude camera het heeft begeven. Ik kan je helaas geen advies geven over de camera. Sucses met klussen.

    Lieve groet, Madelief

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Madelon,

    leuk om weer even een post van je te zien. Ik kan je helaas geen advies geven over je canera want ben daar niet zo in thuis maar hoop dat het snel weer goed komt en we weer kunnen genieten van je mooie fotos en alles waar je thuis mee bezig bent.

    Liefs,
    Rozmeen

    BeantwoordenVerwijderen
  22. sorry geen ervaring mee..
    Ik heb een finepix van Fuji en ondanks dat het al een oudje is, (nieuwere versie altijd te koop natuurlijk!) ben ik er super tevreden mee!
    GR. en veel klusplezier

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wel even een klus, maar straks genieten van een "nieuw" en opgeruimd huis, heerlijk! Succes met al je klussen! Enne... over camera's kan ik je niet veel vertellen, ik heb zelf een hele eenvoudige Lumix, bevalt prima, maar is natuurlijk niet zo luxe als eentje met lens en zo.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Daar krijg ik nou helemaal de kriebels van ... dure dingen die dan amper twee jaar mee gaan!! Ik kocht vorig jaar een Olympus E520, en ben er gelukkig mee. Het type waar jij het over hebt, daar heb ik geen ervaring mee. Succes met je aankoop! Lieve groet, @nne

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi hoi sorry geen verstand van camera`s,ik heb een simpele Canon digital,balen van de jouwe zeg,succes met het vinden naar een andere en met het klussen in huis.

    Die kringloop is idd op dinsdagavond open,heel veel brocante en antiek,dus denk dat wij het over dezelfde hebben,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Madelon.. welkom terug ;)
    Afstappen van je Nikon, oei maar twee jaar is wel erg kort.

    Heel veel succes met klussen..! We zien de resultaten wel.

    Groetjes, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Dat is wel heel jammer dat je camera nu al stuk is, was 't een nieuwe? Ik ben zelf helemaal weg van Nikon, puur ook omdat de oude objectieven altijd passen, (ik heb een D50 btw) en bij Canon is dat weer wat moeilijker...met zo'n Sony heb ik geen ervaring...je kan wel recensies zoeken op internet he, dat doen wij ook altijd, lezen totdat je het weet! :) (wel even tijd voor maken en dát valt niet mee he?)

    Veel succes met het aankomende kluswerk...lekker zometeen je huis weer spik en span, fijn!!

    Groetjes, Veronique

    BeantwoordenVerwijderen
  28. HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!! Van harte met je verjaardag!!!
    fijne dag!
    lieve groet, Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ik zat na de vakantiedrukte allerlei blogs te lezen en dacht aan jou. Dat ik al heel lang niets meer gehoord had. Maar deze post heb ik dus gemist omdat ik toen in Zeeland zat.
    En die camera ken ik niet, wel vervelend dat hij het niet doet. Garantie is natuurlijk ook om...

    groet Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hallo Madelon, heb vandaag je post gelezen en wil even ingaan op het probleem met je camera. Ik ben geleerde fotografin, heb verschillende cameras en ben nu voor het internet en op reizen heel erg tevreden met een handige kleine camera namens Lumix (Panasonic) DMC FX10 met een Leica objectif.
    Ik heb hem nu een jaar en waarschijnlijk zijn er nog nieuwere nachvolgers. Veel success en heel veel liefs van Marjan. Overigens je bloemen zijn prachtig. Met mijn camera kan ik ook macroopnamen doen. Zie maar naar mijn rozen in mijn blog (in de lijst rechts). Leica objeciven zijn heel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik kan je niet adviseren over een nieuwe camera Madelon. Maar anderen vast wel. Succes met opruimen, weggooien en overnieuw beginnen :-))

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje, ik kom zo snel mogelijk bij jou langs!!!

Populaire posts