Beginnen met Granny's Place

Terug naar vroeger. Het heeft altijd al in mij gezeten. Mijn oma's spulletjes waren niet veilig. Hier en daar in huis is dan van alles te vinden wat mij aan mijn jeugd doet denken. De oude potkachel, koektrommel, petroleumstel, emaille broodtrommel en eerste kookboek uit mijn Beppe's huis. Snuisterijen uit mijn moeders jeugd, en van alles verzameld op rommelmarkten en antiekbeurzen.


Bij elk nostalgisch uitziend winkeltje ga ik uit mijn dak. Dus nu wordt het tijd dat ik zelf ga proberen wat spulletjes te verkopen uit de oude doos, want ik zal toch niet de enige zijn die hier in deze moderne tijden zo naar terug verlangd!!!!!!

Reacties

 1. Hoi Madelon,

  Wat gezellig dat je meedoet aan mijn give away!! En ik ben gepast trots je eerste volger te mogen zijn. Ik hoop dat je net als ik veel plezier aan het bloggen zult beleven, ik doe het ook nog niet eens zo lang, maar het is zo leuk!!

  Veel succes, zowel met je blog als met mijn give away!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi madelon,
  welkom in het gezellige blogland! ik ga je zeker volgen! groetjes van jootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Madelon,

  Bedankt voor je gezellige reactie op mijn blog en leuk dat je meedoet met mijn Giveaway! Ik wens je heel veel plezier met bloggen!!

  Lieve groet,

  Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom in Blogland en bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. Ik ben benieuwd naar je volgende post, klinkt veelbelovend. Ik ga je volgen,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Madelon,

  Welkom in blogland, en leuk dat je mijn volger bent geworden. Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat voor mooie spulletjes er van oma voorbij komen. En ga je volgen hoor.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai Madelon,leuk dat je volger bij me geworden ben. Nummero 99,nog net niet de 100e dus.
  Veel plezier met je blog en ik ben ook benieuwd naar je oma spulletjes.

  Groetjes,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. via Lia van i found my home kom ik op je blog terecht en ik zie je bent nieuw, welkom in het geweldige blogland. leuk al je koffers vooral de inhoud, ik ben ook gek op een stukje nostalgie. Heel veel plezier hier!

  vriendelijke groet, jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Madelon, leuk je reactie op mijn blog. Ik zie dat je nog maar net bent begonnen. Heel veel blogplezier gewenst! Het Jeanne d'Arc Living magazine wordt in diverse webwinkels aangeboden. Ikzelf heb een abonnement genomen bij http://www.zinkenzo.nl/ Het is geen goedkoop tijdschrift maar wel heel erg de moeite waard! Zoals je gezien hebt is mijn blog een eerbetoon aan mijn oma! Ben benieuwd naar jouw volgende posten. Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Madelon,

  Leuk dat je ook een blog bent begonnen, de tekst spreekt me gelijk aan:Terug naar de sfeer van vroeger, nostalgie en brocante, heerlijk!!!
  daar houd ik ook van !
  je vroeg naar de collage's, ik heb mijn foto's in Picasa 3 staan, en van daaruit kun je dit soort collage's maken (op een makkelijke manier)
  je kan de foto's in sepia, zwart/wit, met rand, met een zachte glans om de foto heen enz...
  als je op google picasa intikt, kom je het denk ik snel genoeg tegen, werkt echt handig
  Nou veel plezier in Blogland, en ik hoop je heel regelmatig te volgen !!!
  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bedankt voor alle leuke reacties, dat had ik natuurlijk niet zo snel verwacht!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook van mij,van harte welkom in het bloggers wereldje,super gezellig,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Madelon,
  De sfeer van vroeger vasthouden doe jij op een hele mooie manier door de dierbare spulletjes van jou Beppe te koesteren.
  Telkens zullen bij het zien en betasten van al dat moois uit de familie de herinneringen weer bovenkomen en verteld worden aan hen die het willen horen, juist daardoor blijven de herinneringen zo tastbaar.
  Welkom in ons midden!!

  Lieve groet,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goeie morgen Madelon. Welkom in blogland. Je zal je hier vermaken. Ik zag overal je naam opduiken dus kwam ik zelf ook maar even kijken. Wat een leuke blog heb je en mooie foto's waar je collages van maakt. Goed hoor. Ik maak ook veel collages van mijn foto's, makkelijk voor mij en de kijker. Morgen doe ik weer mee aan mosaic Monday, dat is zo'n leuke wekelijkse traditie geworden.Ik ga je volgen als je het goed vind.
  Groeten van Riet

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje, ik kom zo snel mogelijk bij jou langs!!!

Populaire posts